Badkamers

Dienst uitleg

Badkamers op maat

Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. heeft jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende badkamers. Wij kunnen voor u maatwerk verzorgen in uw badkamer.
Ons maatwerk richt zich enkel en alleen op de wensen van de klant, waardoor het idee dat u heeft tot in de puntjes gerealiseerd kan worden. Een team van ervaren medewerkers kan voor u uw badkamer installeren met de laatste technieken en dat in zowel landelijke als moderne vorm.
U bepaald wat u wilt en wij regelen het voor u. Onder maatwerk verstaan wij in feite alles wat specifiek op maat gemaakt dient te worden op basis van de inrichting van de badkamer. Zwarte vloertegels, douchedeuren op maat, een badkamer in Beton Cire, een Geberit Aqua Clean of een andere mooie wandcloset? Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. is uw partner. Tevens maken wij massief eiken houten meubelen op maat in diverse kleuren (geolied).
Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. geeft iedere klant alle ruimte voor het invullen van de eigen wensen en doordat wij min of meer al het maatwerk voor uw badkamer kunnen leveren, krijgt u de badkamer waar u altijd al van gedroomd heeft. Ook kan Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. maatwerk leveren in toiletruimtes of keukens, denk dan aan tegels en meer.

Neem een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van keukens.

Naar de diensten pagina
  • Naam:Badkamers

  • Inhoud:Wij ontwerpen en bouwen maatwerk badkamers.