Keukens

Dienst uitleg

 

Unieke keukens op maat

Handgemaakte keukens

Elke keuken van Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. begint met een nieuw ontwerp. Soms gebaseerd op een materiaalcombinatie, een indeling of een stijl uit een eerder project, maar altijd zijn uw wensen en ideeën de leidraad.
Wij zorgen ervoor dat het ontwerp exact tot in detail wordt uitgevoerd, waarna wij het geheel afwerken met een kleur, een tint en een textuur van uw keuze.
Het eindresultaat is een unieke keuken die perfect bij u past.

Exclusieve keukens

Kwaliteit is de basis van al het werk dat wij leveren. Dit geldt ook voor onze ladesystemen (alleen de sterkste uitvoering, zodat u ook écht de volledige lade kunt gebruiken) en het hout dat wij gebruiken.
Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere materialen en technieken die u nergens anders tegenkomt en passen deze toe in de projecten van onze ontwerpers.
Zo garanderen we de topkwaliteit en exclusiviteit waar Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. al vijftien jaar voor staat.

Persoonlijke keukens

Een keuken vormt het hart van de meeste huizen. Het is de plaats waar het gezellig is, waar gewerkt wordt en waar je ontspant met een goed glas wijn. We zorgen er dan ook voor dat een keuken bij u past, functioneel en qua sfeer.
Dit is een individueel en persoonlijk traject waarin u geholpen wordt door Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. Samen met u bepalen we wat de essentie van de keuken is en hoe dit in een mooi ontwerp past.
Dirk van Vlaardingen begeleidt het volledige project en kijkt ook verder dan de keuken, omdat het ons gaat om totaal woongenot.

STAP 1: INSPIRATIE

Elk project - of het nu gaat om een klassieke boerderijkeuken of een modern interieur - begint met een goed idee. Bij Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. zorgen we voor inspiratie door onze keukens te presenteren in een volledig ingericht interieur.

STAP 2: VAN IDEEËN NAAR PLANNEN

De eerste stap in het maken van een ontwerp is het tekenen van een plattegrond. In dialoog met u tekent onze adviseur mogelijke keukenopstellingen. Gewoon met potlood en papier ontstaat een ontwerp dat stijl, sfeer en functionaliteit combineert. Altijd op basis van uw ideeën.
Het tekenen van de plattegrond zorgt er ook voor dat de “rode draad” voor het ontwerp helder wordt. Aan de hand hiervan wordt het geheel ingevuld met materialen en apparatuur.

STAP 3: PRIJSINDICATIE

Op basis van het schetsontwerp en de voorlopige keuzes berekent Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. een indicatief kostenplaatje om u duidelijk inzicht te geven in de budgetverdeling.
Wanneer het geheel dat tot zover is opgebouwd naar wens is, wordt het ontwerp tot in detail uitgewerkt. De offerte wordt volledig gespecificeerd.

STAP 4: TECHNISCHE VOORBEREIDING

Na het sluiten van een akkoord over de keuken, wanneer u ons het vertrouwen geeft om het project uit te voeren, gaan we het technische aspect bekijken.
Het is essentieel dat de keuken perfect gaat passen, het is tenslotte maatwerk. De eerste stap is dan ook dat we, zodra de ruimte beschikbaar is, de situatie ter plekke gedetailleerd komen inmeten. Dit gaat overigens niet alleen om de maten van de ruimte, maar ook om technische voorzieningen en mogelijkheden voor bijvoorbeeld ventilatie.

STAP 5: ECHT MAATWERK

Op basis van het inmeten maken we samen met u het definitieve ontwerp van de keuken. De laatste maten worden aangepast en wanneer u dit wilt kunnen er nog aanpassingen in kleuren en materialen gemaakt worden.

STAP 6: AMBACHTELIJKE PRODUCTIE

Wanneer alle details zijn doorgenomen start de daadwerkelijke productie en beginnen de zagen te draaien in onze werkplaats. Vanaf de eerste plank die wordt gezaagd, tot het vastzetten van de laatste plint behandelen we elk project als één geheel. De volledige keuken wordt geproduceerd als een compleet geheel en wordt daarom door onze schilders ook zo afgewerkt; een garantie voor kwaliteit en eenheid in het eindresultaat.

STAP 7: PLAATSING

In overleg met u plannen we een datum waarop de woning klaar is voor plaatsing van de keuken en eventueel ander meubilair.
Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. bouwt het meubelwerk op, legt de werkbladen en plaatst de apparatuur. Waar nodig voeren ze ter plekke de laatste millimeters aan correcties uit. Wanneer de vloer wordt aangeveegd, staat de warmste, gezelligste en smakelijkste plek van het huis. Welkom in uw keuken!

STAP 8: SERVICE EN ONDERHOUD

De keukens van Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. zijn absoluut van de hoogste kwaliteit. Altijd. Maar zoals ook de beste auto af en toe een onderhoudsbeurt nodig heeft, zo kan het ook gebeuren dat uw keuken wat extra aandacht van Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. kan gebruiken.
Omdat we al ruim vijftien jaar alle keukens zelf produceren, hebben we de expertise en het vakmanschap in huis om haast elk probleem op te lossen en een keuken tientallen jaren als nieuw te houden.

Neem een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van keukens.

Naar de diensten pagina
  • Naam:Keukens

  • Inhoud:Wij ontwerpen en bouwen unieke keukens.