Meubelen

Dienst uitleg

Bij Van Vlaardingen Interieurbouw B.V. kunt u ook terecht voor maatwerk. De meeste mensen weten exact wat zij willen maar kunnen dit nergens vinden: het zit als het ware in hun hoofd.
Wij zetten het voor u op papier en zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. De indeling van een ruimte is zeer belangrijk en moet functioneel, sfeervol en overzichtelijk zijn. De afmeting van uw meubelen moet het toelaten om alles naar eigen wens in te richten.
Iedere woonruimte heeft zijn eigen afmeting en indeling. In de praktijk merk je vaak dat je met standaard maten niet uit de voeten kunt. Wij hebben voor u de oplossing!

Wij leveren maatwerk meubelen voor woon-, werk-, kinder- en/of slaapkamer. Van grote vitrinekasten, salontafels, eettafels, barren, kamer ensuites tot bedden. En dat allemaal in elke gewenste houtsoort, afwerking en/of kleur. Bij ons zijn maatwerk meubelen ook nog eens betaalbaar.

Wij werken uw wensen graag precies uit zoals u dat wilt. Heeft u een idee, afmeting of weet u precies wat u wilt? Mail dit dan naar info@dirkvanvlaardingen.nl en wij komen graag vrijblijvend bij u langs of sturen u een offerte toe.

Neem een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van meubelen.

Naar de diensten pagina
  • Naam:Meubelen

  • Inhoud:Maatwerk meubelen; voor woon-, werk-, kinder- en/of slaapkamer.